Nieuws

Articles

 • Netwerkstoring opgelost

  Op dit moment zijn de softwareapplicaties van CRV weer beschikbaar.
 • In gesprek met Carmen, Manon en Feline

  Carmen Nijenkamp, Feline Bemelmans en Manon Morsch werken alle drie in het marketing communicatieteam van Nederland Vlaanderen. Carmen werkt als junior productmanager in het team Service en Management en Feline en Manon werken beide als communicatieadviseur in het team Genetica en Fokkerij. In onderstaand interview vertelt Carmen hoe het is om te werken in het team en wat haar werk zo leuk maakt en Manon en Feline lichten toe wat hun werk als communicatieadviseur bij CRV inhoudt.
 • John Arkink: "De mpr-uitslag maakt duidelijk waar we staan."

  Voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering maakt John Arkink dankbaar gebruik van data uit de melkrobot en bodyconditie-camera’s. Maar informatie uit de mpr-uitslag kan hij daarnaast niet missen. ‘Daarmee houden we zicht op het grote geheel en de lange termijn.’
 • Vijf vragen aan Vera de Boer

  Meer dan 1000 medewerkers van CRV in Nederland en Vlaanderen zijn dagelijks met passie aan het werk. Dit doen ze in heel verschillende functies maar met een gezamenlijke missie: melk- en vleesveehouders helpen hun veestapels en bedrijfsvoering te verbeteren. Vera de Boer is medewerker klantenservice ‘outbound’ en vertelt waarom zij met plezier werkt bij CRV.
 • Stieren in de spotlight

  De stieren Mangrove, Mento en Rody worden in de spotlights gezet tijdens de aAa-actie. Bij afname van 20 rietjes krijgt u er +5 gratis! Deze actie loopt van 17 november 2022 tot en met 6 januari 2023. Hieronder lichten we de stieren een voor een uit.
 • Gezonde oude koeien fokken begint met goede paringen

  De focus van de familie Knobbe uit Gersloot ligt de laatste jaren steeds meer op een duurzame koe. Met behulp van Fokkerijadvies achter de koe, Fokken op Maat en het StierAdviesProgramma (SAP) van CRV krijgt de familie een steeds duurzamere veestapel.