Homepagina

BETTER LIFE

Fokken op Maat

Bij Fokken op Maat kijken we met een merkertest naar de genetische aanleg van een vrouwelijk dier. De uitslag van de merkertest (ook wel genomic test of genoomtest genoemd) geeft een betrouwbaar beeld van wat het dier later gaat presteren.

Vruchtbaarheid op Maat

Met dit abonnement regelt u de dienstverlening rondom vruchtbaarheid zoals u dat wilt. Met een vast bedrag per maand werkt u volgens plan aan een vruchtbare veestapel en zet u diensten zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole in zoals u dat wenst.

CRV Dier

CRV Dier is de nieuwe app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt. Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In Ć©Ć©n oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Het laatste nieuws

Inlogknop VeeManager is verplaatst!

Wilt u inloggen in VeeManager? Hiervoor hebben wij een nieuwe plek gevonden op de website.

Lees verder

Onze nieuwe website en webshop maken zelfs de koeien nieuwsgierig!

Vanaf nu plaatst u met de mobiele telefoon direct een bestelling voor sperma of inseminatiemateriaal! Gewoon in onze vernieuwde webshop!

Lees verder

Consequent fokken op gehalten > levert extra melkgeld op

Hogere gehalten (ā€˜dikke melkā€™) zorgen voor meer melkgeld en daarmee haalt u meer rendement uit uw fosfaatquotum. Kenmerkend voor de stieren in ons segment ā€˜dikke melkā€™ is een allround vererving. Ze staan niet alleen garant voor hoge percentages vet en eiwit maar ook voor prima gezondheidskenmerken en een uitstekende levensduur.

Lees verder
CRV, koploper in gezondheid en efficiƫntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiƫntie

Een efficiƫnte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement Ʃn het milieu! CRV Efficiƫntie verhoogt de voerefficiƫntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.