Homepagina

BETTER LIFE

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u.

CRV HerdOptimizer

CRV HerdOptimizer geeft inzicht in het genetisch potentieel van uw veestapel. Met behulp van HerdOptimizer lukt het om tot uw ideale koe te komen.

StierAdviesProgramma (SAP)

Hogere omzet per koe, goed stieradvies en meer. Ons StierAdviesProgramma (SAP) en onze StierWijzer geven al zo'n 40 jaar diverse mooie resultaten.

Webshop

Via de mobiele telefoon of de pc direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de webshop!

Het laatste nieuws

Selectie top-stiermoeders van cruciaal belang in het mrij-fokprogramma

Jaarlijks worden er een tiental jonge stieren gerekruteerd in het mrij-programma. Naast het NVI-niveau spelen meerdere aspecten een belangrijke rol. Speerpunten zijn vooral gehalten, bespiering (kracht), functionaliteit (uier en benen) en duurzaamheid. Verder spelen bij de selectie zaken mee als hoornloosheid, A2A2, rode haarkleur, geboorte-gemak en bloedspreiding.

Lees verder

Fleckviehdag 2022

Fleckviehdag 2022

Lees verder

Midwolder martin: de favoriete stier van Henk Verheij

Midwolder martin de favoriete stier van Henk Verheij

Lees verder
CRV, koploper in gezondheid en efficiƫntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiƫntie

Een efficiƫnte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement Ʃn het milieu! CRV Efficiƫntie verhoogt de voerefficiƫntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.