Homepagina

BETTER LIFE

Fokken op Maat

Bij Fokken op Maat kijken we met een merkertest naar de genetische aanleg van een vrouwelijk dier. De uitslag van de merkertest (ook wel genomic test of genoomtest genoemd) geeft een betrouwbaar beeld van wat het dier later gaat presteren.

Vruchtbaarheid op Maat

Met dit abonnement regelt u de dienstverlening rondom vruchtbaarheid zoals u dat wilt. Met een vast bedrag per maand werkt u volgens plan aan een vruchtbare veestapel en zet u diensten zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole in zoals u dat wenst.

CRV Dier

CRV Dier is de nieuwe app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt. Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In Ć©Ć©n oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Webshop

Via de mobiele telefoon of de pc direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de webshop!

Het laatste nieuws

Opnieuw hogere levensproductie voor duurzame Nederlandse melkkoeien

De leeftijd van koeien op Nederlandse melkveebedrijven is afgelopen jaar verder gestegen. De gemiddelde melkproductie per lactatie nam nauwelijks toe, maar door een langere levensduur was de levensproductie van de koeien hoger dan ooit.

Lees verder

Webinar ā€œHet begint met gezonde klauwenā€

CRV en GD organiseren samen een webinar over klauwgezondheid op 25 oktober 2021. Deelname is kosteloos.

Lees verder

ā€˜Als koeien het voer goed benutten, blijft de kostprijs laagā€™

Melkveehouder Hans Janssen wil zijn voer zo goed mogelijk benutten. ā€˜Ik weet zeker dat ook fokkerij helpt om de voerefficiĆ«ntie verder te verhogen. ā€™

Lees verder
CRV, koploper in gezondheid en efficiƫntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiƫntie

Een efficiƫnte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement Ʃn het milieu! CRV Efficiƫntie verhoogt de voerefficiƫntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.