Homepagina

BETTER LIFE

CRV-gezinsdagen

CRV bestaat 150 jaar. Dat vieren we onder meer met de CRV-gezinsdagen. Deze vinden plaats in juni en september met een inloop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op de CRV-gezinsdag vindt u tal van activiteiten waaraan u, uw gezin en uw medewerkers kunnen deelnemen. Daarnaast ontmoet u niet alleen uw collegaā€™s maar ook de CRV-medewerkers en hun gezin. Kortom; een gezellige dag met lekker eten en drinken en vooral veel ontmoetingen. Zorg dat u de CRV-gezinsdag niet mist.

Overstapweken

Gebruikt u op dit moment nog VeeManager? VeeManager is vervangen! Stap daarom tijdens de overstapweken tot en met 30 juni 2024 over op het CRV Managementpakket. CRV Dier, CRV Bedrijf en CRV Fokkerij zijn in de plaats gekomen voor VeeManager! Deze apps zijn beter, handiger en sneller in gebruik en ontwikkeld in samenwerking met veehouders en zijn op zowel een mobiele telefoon, tablet, laptop of pc te gebruiken.

Vruchtbaarheid op Maat

Met uw fokkerijspecialist en een vruchtbaarheidscoƶrdinator maakt u afspraken over concrete doelen. Samen bepaalt u welke diensten, zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole, van CRV u daarvoor in wilt zetten. Zo werken wij doelgericht samen aan een betere vruchtbaarheid.

CRV Fokkerij

CRV Fokkerij geeft inzicht in het genetisch potentieel van uw veestapel. Met behulp van CRV Fokkerij lukt het om tot uw ideale koe te komen.

Webshop

Via de mobiele telefoon of de pc direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de webshop!
CRV, koploper in gezondheid en efficiƫntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiƫntie

Een efficiƫnte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement Ʃn het milieu! CRV Efficiƫntie verhoogt de voerefficiƫntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.