Homepagina

BETTER LIFE

Fokken op Maat

Bij Fokken op Maat kijken we met een merkertest naar de genetische aanleg van een vrouwelijk dier. De uitslag van de merkertest (ook wel genomic test of genoomtest genoemd) geeft een betrouwbaar beeld van wat het dier later gaat presteren.

Vruchtbaarheid op Maat

Met dit abonnement regelt u de dienstverlening rondom vruchtbaarheid zoals u dat wilt. Met een vast bedrag per maand werkt u volgens plan aan een vruchtbare veestapel en zet u diensten zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole in zoals u dat wenst.

CRV Dier

CRV Dier is de nieuwe app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt. Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In Ć©Ć©n oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Webshop

Via de mobiele telefoon of de pc direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de webshop!

Het laatste nieuws

Ruim 300.000 liter door drie donoren op CRV testbedrijf Van Gastel

Drie fitte oud-donoren uit het fokprogramma melken nu samen met gemak meer dan 300.000 liter. Het CRV testbedrijf Van Gastel ervaart waar het fokdoel van CRV voor staat.

Lees verder

Storing in CRV Dier, CRV Bedrijf en VeeManager

Door een technische storing in CRV Dier, CRV Bedrijf en VeeManager, worden gegevens later verwerkt dan u gewend bent.

Lees verder

Mengsperma BBG Mix 3

CRV staat voor innovatie en brengt producten op de markt als ze onderbouwd en getoetst zijn. En als duidelijk blijkt dat het meerwaarde heeft voor de veehouder. Graag willen we mengsperma, dat geen nieuw product meer is toetsen en bevestigd zien in de markt. Daarom start CRV een veldproef in januari 2022.

Lees verder
CRV, koploper in gezondheid en efficiƫntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiƫntie

Een efficiƫnte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement Ʃn het milieu! CRV Efficiƫntie verhoogt de voerefficiƫntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.