Homepagina

BETTER LIFE

Fokken op Maat

Bij Fokken op Maat kijken we met een merkertest naar de genetische aanleg van een vrouwelijk dier. De uitslag van de merkertest (ook wel genomic test of genoomtest genoemd) geeft een betrouwbaar beeld van wat het dier later gaat presteren.

Vruchtbaarheid op Maat

Met dit abonnement regelt u de dienstverlening rondom vruchtbaarheid zoals u dat wilt. Met een vast bedrag per maand werkt u volgens plan aan een vruchtbare veestapel en zet u diensten zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole in zoals u dat wenst.

CRV Dier

CRV Dier is de nieuwe app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt. Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In Ć©Ć©n oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Webshop

Via de mobiele telefoon of de pc direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de webshop!

Het laatste nieuws

ā€˜Met MPR Dracht heb ik geen omkijken meer naar drachtonderzoekā€™

Kees Lekkerkerker uit Amerongen moet efficiƫnt omgaan met arbeid. Drachtonderzoek met behulp van MPR Dracht past daarom precies in zijn plaatje.

Lees verder

Diversiteit troef in Centraal-Europa

Van het grootste ki-station in Zuid-Amerika tot een TPI-fokprogramma in Noord-Amerika, van stieren met een mix van holstein- en jerseybloed in Nieuw-Zeeland tot de dubbeldoel-fleckviehstieren in Centraal-Europa. Ook de buitenlandse markten van CRV leveren een belangrijke bijdrage aan de omzet van het bedrijf. In een serie stelt Veeteelt ze Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n voor. In deze aflevering staat de markt Centraal-Europa centraal.

Lees verder

Delta Perfect pretentieloos probleemloos productief

Pietje 52 rf was een prima presterende boerenkoe op het melkveebedrijf van de familie Van den Akker in Oosterwijtwerd, toen ze zoā€™n tien jaar geleden op de radar kwam van de foktechnici van CRV. Inmiddels staat ze aan de basis van een breed vertakte Delta-familie, waaruit iedere generatie topstieren komen bovendrijven. Dat begon met Delta Potter P en nu staan (achter)achterkleinzonen als Podcast, Prominent en Paddock PP in het aanbod.

Lees verder
CRV, koploper in gezondheid en efficiƫntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiƫntie

Een efficiƫnte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement Ʃn het milieu! CRV Efficiƫntie verhoogt de voerefficiƫntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.