Vruchtbaarheid op Maat

Vruchtbaarheid
op Maat

Direct aanmelden
Zorgeloos naar een vruchtbare veestapel
  • Op maat in te richten
  • Planmatig werken aan betere vruchtbaarheid
  • Vast bedrag per maand

Vruchtbaarheid op Maat

Wilt u de vruchtbaarheid op uw bedrijf goed geregeld hebben? Dan is Vruchtbaarheid op Maat iets voor u! Met dit abonnement regelt u de dienstverlening rondom vruchtbaarheid zoals u dat wilt.

Met een vast bedrag per maand werkt u volgens plan aan een vruchtbare veestapel en zet u diensten zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole in zoals u dat wenst. Zo werkt u naar betere vruchtbaarheidsresultaten en een hoger rendement van uw veestapel.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Vruchtbaarheid op Maat? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Hoe Vruchtbaarheid op Maat ontzorgt

Melkveehouder Reint Oostra vertelt waarom Vruchtbaarheid op Maat hem ontzorgt.

Wat levert Vruchtbaarheid op Maat u op?

Uw adviseur maakt samen met u een analyse van de vruchtbaarheids-resultaten van uw veestapel. Daarna wordt er een plan van aanpak gemaakt wat het beste past bij uw behoefte en bij uw bedrijf. Gedurende het jaar werken we volgens de gemaakte werkafspraken aan de vruchtbaarheid van uw veestapel.

Na een jaar evalueren we de resultaten en maken we eventueel nieuwe afspraken voor het komende jaar.

Lees wat Vruchtbaarheid op Maat voor melkveehouder Wouter Neutel betekent.

‘Met extra aandacht voor de vruchtbaarheid voorkomen we probleemkoeien. Dat zien we terug in de cijfers’
Melkveehouder Wouter Neutel uit Hoogeveen

Meer zien over Vruchtbaarheid op Maat?

Meer zien over Vruchtbaarheid op Maat?

U betaalt alleen voor wat u afneemt

De investering voor Vruchtbaarheid op Maat is geheel afhankelijk van welke diensten u wenst af te nemen en van de grootte van uw bedrijf. Op basis daarvan maken we een inschatting van het aantal handelingen dat u het komende jaar nodig heeft. Uw fokkerijspecialist/accountmanager komt graag bij u langs om het tarief voor uw bedrijf te berekenen.

Na 12 maanden vindt ook de eindafrekening plaats. U betaalt dus altijd precies voor de diensten die u heeft afgenomen. Zo betaalt u nooit te veel en met een passend abonnement kunt u weer zorgeloos werken aan een vruchtbare veestapel.

hettinga 049

Zorgeloos en geheel op maat

Een passend abonnement én alleen betalen voor wat u afneemt. Zo kunt u zorgeloos werken aan een vruchtbare veestapel.

Start nu met Vruchtbaarheid op Maat!

Bent u ook benieuwd wat Vruchtbaarheid op Maat voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag hier informatie aan via ons Informatie aanvragen.

Ook interessant voor u:
MPR Dracht

Wilt u ook automatisch drachtonderzoek vanuit melk? Met meer rust voor de koe en voor u meer gemak en tijdsbesparing? Dan is MPR Dracht iets voor u!

Ovalert

Ovalert monitort de koeien dag en nacht qua gezondheid én signaleert tochtige dieren. Zo houdt u grip op uw koeien en weet u het juiste inseminatiemoment.

StierAdviesProgramma (SAP)

Hogere omzet per koe, goed stieradvies en meer. Ons StierAdviesProgramma (SAP) en onze StierWijzer geven al zo'n 40 jaar diverse mooie resultaten.