Vruchtbaarheid op Maat

Vruchtbaarheid
op Maat

Zorgeloos naar een vruchtbare veestapel

  • Doelgericht werken aan een betere vruchtbaarheid
  • Alle service in één flexibel pakket
  • Uw eigen team van specialisten

Vruchtbaarheid op Maat

Wilt u de vruchtbaarheid op uw bedrijf goed geregeld hebben? Dan is Vruchtbaarheid op Maat iets voor u! Met Vruchtbaarheid op Maat bieden wij u alle service die u ondersteunt bij het werken aan een betere vruchtbaarheid.

Met uw fokkerijspecialist en een vruchtbaarheidscoördinator maakt u afspraken over concrete doelen. Samen bepaalt u welke diensten, zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole, van CRV u daarvoor in wilt zetten. Zo werken wij doelgericht samen aan een betere vruchtbaarheid.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Vruchtbaarheid op Maat? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Hoe Vruchtbaarheid op Maat ontzorgt

Melkveehouder Ronald Pelgrom vertelt over hoe Vruchtbaarheid op Maat hem ontzorgt

Wat levert Vruchtbaarheid op Maat u op?

Uw adviseur maakt samen met u een analyse van de vruchtbaarheids-resultaten van uw veestapel. Daarna wordt er een plan van aanpak gemaakt wat het beste past bij uw behoefte en bij uw bedrijf. Gedurende het jaar werken we volgens de gemaakte werkafspraken aan de vruchtbaarheid van uw veestapel.

Na een jaar evalueren we de resultaten en maken we eventueel nieuwe afspraken voor het komende jaar.

Lees wat Vruchtbaarheid op Maat voor melkveehouder Paul Oudijk betekent.

‘Met Vruchtbaarheid op Maat zitten we altijd kort op de vruchtbaarheid’
Melkveehouder Paul Oudijk uit Moordrecht

Meer zien over Vruchtbaarheid op Maat?

Meer zien over Vruchtbaarheid op Maat?

U betaalt alleen voor wat u afneemt

De investering voor Vruchtbaarheid op Maat is geheel afhankelijk van welke diensten u wenst af te nemen en van de grootte van uw bedrijf. Op basis daarvan maken we een inschatting van het aantal handelingen dat u het komende jaar nodig heeft. Uw fokkerijspecialist/accountmanager komt graag bij u langs om het tarief voor uw bedrijf te berekenen.

Na 12 maanden vindt ook de eindafrekening plaats. U betaalt dus altijd precies voor de diensten die u heeft afgenomen. Zo betaalt u nooit te veel en met een passend abonnement kunt u weer zorgeloos werken aan een vruchtbare veestapel.

hettinga 049

Zorgeloos en geheel op maat

Een passend abonnement én alleen betalen voor wat u afneemt. Zo kunt u zorgeloos werken aan een vruchtbare veestapel.

Start nu met Vruchtbaarheid op Maat!

Bent u ook benieuwd wat Vruchtbaarheid op Maat voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag hier informatie aan via ons Informatie aanvragen.

Ook interessant voor u:

MPR Dracht

Wilt u ook automatisch drachtonderzoek vanuit melk? Met meer rust voor de koe en voor u meer gemak en tijdsbesparing? Dan is MPR Dracht iets voor u!

StierAdviesProgramma (SAP)

Hogere omzet per koe, goed stieradvies en meer. Ons StierAdviesProgramma (SAP) en onze StierWijzer geven al zo'n 40 jaar diverse mooie resultaten.

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u..