StierAdviesProgramma (SAP)

StierAdvies-
Programma (SAP)

Direct aanmelden
De perfecte match voor uw veestapel
  • Best passende paring
  • Persoonlijke begeleiding
  • Objectief advies op maat

StierAdviesProgramma (SAP)

U wilt koeien die passen bij uw bedrijf, uw toekomstplannen en uw fokdoel. Fokkerij lijkt soms wel een puzzel. Welke stieren uit het uitgebreide stierenaanbod passen het best bij uw fokdoel? Het StierAdviesProgramma (SAP) en de StierWijzer helpen u bij het maken van de juiste ‘match’.

SAP bewijst zich al zo'n 40 jaar in praktijk. Niet alleen met cijfers, maar vooral met gericht advies en persoonlijke begeleiding.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het StierAdviesProgramma? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

‘Met SAP is de fokkerij gegarandeerd goed geregeld’
Veehouder Jan de Groot uit Kamperveen over SAP

Wat levert SAP u op?

Om de beste koe-stiercombinatie te vinden gebruikt CRV de fokwaarden van uw dieren. Dat zijn immers de beste voorspellers van de genetische aanleg. Ook de merkerfokwaarden, exterieurbeoordeling en aAa-codering worden – indien beschikbaar – meegenomen. Daarnaast houdt SAP rekening met zaken als inteelt, erfelijke gebreken en geboortegemak.
Zodra de fokwaarden bekend zijn, ontvangt u uw SAP-uitslag: een actueel en onderbouwd advies dat naadloos aansluit bij uw fokdoel. U bepaalt zelf met welke stieren u wilt werken, maar u kunt ook gebruikmaken van een standaardpakket CRV-stieren.

Meer dan een paringsprogramma
SAP is dan ook meer dan een paringsprogramma en zorgt dat u online zorgeloos met minimale inspanning maximale vooruitgang realiseert. Bij het stieradvies van CRV krijgt u:

  • Altijd objectief en betrouwbaar advies gebaseerd op de verbeterpunten per koe
  • Verervingsgegevens van alle stieren (ook buiten CRV)
  • Praktische rapportages die de genetische vooruitgang in beeld brengen, zodat u ziet hoeveel winst u boekt op de speerpunten van uw fokdoel
  • Persoonlijke begeleiding, aangepast aan uw wensen

Lees wat SAP voor veehouder Jan de Groot betekent.

StierAdviesProgramma SAP

Probeer SAP gratis

Het StierAdviesProgramma gratis uitproberen? Dat kan! Klik op onderstaande button om u aan te melden voor een gratis advies inclusief een adviesgesprek met een deskundige SAP-begeleider.
Probeer SAP gratis

Melkveehouder Peter van Rooijen over SAP

Veehouder Peter van Rooijen deelt zijn ervaringen met het stieradviesprogramma (SAP) van CRV. Zijn fokdoel is levensduur.

Start nu met SAP!

Bent u ook benieuwd wat het StierAdviesProgramma voor uw veestapel kan betekenen? Meldt u zich dan aan via Mijn CRV. Daar vindt u ook meer informatie over de vervolgstappen na uw aanmelding.

Bekijk ook de actuele tarieven voor het tarief van dit product of probeer SAP eerst gratis.

Ook interessant voor u:
Fokkerijadvies achter de koe

Wilt u paringsadvies voor uw veestapel, zodat u sneller uw fokdoel haalt? Met Fokkerijadvies achter de koe geven wij per koe advies in uw stal.

Fokken op Maat

Met Fokken op Maat merkt u de genetische verschillen in uw veestapel én maakt u betere fokkerijkeuzes: een hoger rendement op fokkerij-investeringen.

Genetica

Genetica en CRV zijn al decennia lang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gericht fokken helpt u de veestapel te bereiken die u voor ogen heeft.