Materialen KI

Zelf insemineren
(dhz)

Inseminatiematerialen bestellen

CRV levert alles wat u nodig heeft

  • Alle ki-materialen
  • Eenvoudig sperma bestellen
  • Snelle online registratie

Zelf insemineren (dhz)

CRV kan u helpen om de inseminatie in eigen hand te nemen. CRV biedt de opleiding, levert de ki-materialen en verzorgt uw administratiebeheer.

CRV biedt u:

  • Ki-opleiding (dhz)
  • Alle materialen die u nodig heeft om uw koeien te insemineren
  • Sperma van de stieren die aansluiten op uw wensen voor de veestapel
  • Stikstof voor uw vat
  • Digitaal uw inseminaties registreren
  • Extra services voor optimale ondersteuning

Heeft u bij het afleveren van het bestelde sperma extra materiaal nodig? Onze distributiemedewerkers hebben alle inseminatiematerialen bij zich. CRV levert ook de stikstof voor uw vat.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over zelf insemineren (dhz)? Vraag informatie aan via het informatieformulier. Of meld u direct aan voor de cursus die in maart 2024 van start gaat!

Zelf insemineren

Zelf insemineren

Hoe werkt zelf insemineren?

Sperma en ki-materialen bestellen
Bestellen van sperma en ki-materialen kan snel en eenvoudig via de webshop, telefonisch via de klantenservice, of via de inseminator of de fokkerijspecialist/accountmanager. Het registreren van uw inseminaties bij CRV kan digitaal via VeeManager en de app CRV Dier op uw smartphone.

Ki-opleiding en extra ki-services

CRV biedt tevens een ki-opleiding aan. Via theorie- en praktijklessen kunt u uw kennis over vruchtbaarheid vergroten of opfrissen om uiteindelijk zelf te kunnen insemineren. Ook bieden wij u een aantal handige extra ki-services, zoals scannen op dracht en een vakantieservice, waarbij wij komen insemineren terwijl u geniet van uw vakantie.

Ook interessant voor u:

Vruchtbaarheidsbegeleiding

Wilt u de vruchtbaarheid van uw veestapel verbeteren? Onze specialisten halen samen met u meer rendement uit vruchtbaarheid, afgestemd op uw doelen.

Vruchtbaarheid op Maat

Betere vruchtbaarheidsresultaten en meer rendement van uw veestapel met Vruchtbaarheid op Maat. Naar wens ingericht voor een vast tarief per maand.

Ovalert

Ovalert monitort de koeien dag en nacht qua gezondheid én signaleert tochtige dieren. Zo houdt u grip op uw koeien en weet u het juiste inseminatiemoment.