Opu/ivp

Opu/ivp

Volop afstammelingen van topdonoren

  • Eenvoudig meerdere afstammelingen van topdonoren verkrijgen
  • Methode op praktisch elk moment toepasbaar

Opu/ivp

Opu/ivp (ovum pick-up/in-vitroproductie) is dé aangewezen techniek om van alle topdonoren embryo’s te winnen. Ook maakt deze techniek het mogelijk om meer embryo’s per donor te produceren. Zo heeft u altijd toegang tot de genetische erfenis van uw veestapel.

Opu/ivp geeft u als veehouder een middel in handen om op praktisch elk moment eicellen van een dier te verzamelen. De koe in kwestie hoeft niet tochtig te zijn. CRV is expert en onbetwist marktleider in opu/ivp.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over opu/ivp? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

‘De robot verzorgt bij ons het melken, de loonwerker het landwerk en CRV de vruchtbaarheid’
Veehouder William van Balkom uit Kerkwerve

Hoe werkt opu/ivp?

De onrijpe eicellen worden geoogst (opu) door onze specialisten, vervolgens gerijpt, bevrucht en verder gekweekt (ivp) in een laboratorium.

Zeven dagen later worden de embryo’s op kwaliteit beoordeeld. Alleen de kwalitatief beste embryo’s worden ingevroren of vers ingebracht in ontvangsterdieren.

Start nu met opu/ivp!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van opu/ivp? Neem dan contact op met Klantenservice. Of heeft u interesse in deelname? Vraag informatie aan via ons informatieformulier.

Bekijk ook de actuele tarieven voor het tarief van dit product.

Ook interessant voor u:

CRV Elite

Wilt u de erfelijke aanleg van uw veestapel fors verbeteren? Dat kan door gebruik te maken van embryo’s van het fokprogramma van CRV Elite.

Embryotransplantatie

Bereik snelle genetische vooruitgang van uw veestapel met embryotransplantatie (MOET). Onze specialisten zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring.

MPR Dracht

Wilt u ook automatisch drachtonderzoek vanuit melk? Met meer rust voor de koe en voor u meer gemak en tijdsbesparing? Dan is MPR Dracht iets voor u!