Embryotransplantatie

Embryo-
transplantatie

Eenvoudig en effectief embryo’s verkrijgen

  • Embryo’s van uw eigen topdieren
  • Veiligste manier om genetica aan te kopen
  • Laatstekansembryo’s voor dieren die lastig drachtig worden

Embryotransplantatie

Snelle genetische vooruitgang van uw veestapel bereikt u met multiple ovulation and embryo transfer (MOET). Hiermee kunt u eenvoudig, effectief en veilig meerdere afstammelingen van uw topdieren fokken.

CRV transplanteert jaarlijks zo’n 14.000 embryo’s. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met MOET, dus u bent verzekerd van een deskundige aanpak die het beste uit uw vee haalt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over embryotransplantatie? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Wat levert embryotransplantatie u op?

CRV heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van embryotransplantatie. Onze specialisten weten hoe ze het spoelen en plaatsen van embryo’s op een verantwoorde en succesvolle manier moeten toepassen. Omdat u mindere dieren als ontvangsters kunt gebruiken, zet u uw veestapel optimaal in.

Resultaat
Een spoeling levert gemiddeld 5,5 gezonde embryo’s op. De ervaring leert dat de helft van de dieren na transplantatie drachtig is. Die score is vergelijkbaar met het drachtresultaat na insemineren.

Laatstekansembryo’s
Met embryotransplantatie creëert CRV ook andere nieuwe kansen. Indien bepaalde dieren na verschillende inseminaties niet drachtig worden, bieden laatstekansembryo’s nog een goede kans op dracht.

Maar liefst 50% van de dieren wordt alsnog drachtig na het plaatsen van laatstekansembryo’s door onze specialisten.

Ontvangster melden voor een embryo
Een ontvangster voor een (laatstekans) embryo geeft u op via onze website (de link vindt u ook als u op de site helemaal naar beneden scrollt) of neem contact op met de afdeling ET Planning: 088-0024432.

Start nu met embryotransplantatie!

Wilt u meer weten over een van de embryotransplantatie? Of heeft u interesse in deelname? Vraag informatie aan via ons informatieformulier.

Bekijk ook de actuele tarieven voor het tarief van dit product.

Ook interessant voor u:

MPR Dracht

Wilt u ook automatisch drachtonderzoek vanuit melk? Met meer rust voor de koe en voor u meer gemak en tijdsbesparing? Dan is MPR Dracht iets voor u!

CRV Elite

Wilt u de erfelijke aanleg van uw veestapel fors verbeteren? Dat kan door gebruik te maken van embryo’s van het fokprogramma van CRV Elite.

Opu/ivp

OPU/IVP (ovum pick-up/in-vitroproductie) is dé aangewezen techniek om van alle topdonoren embryo’s te winnen. Zo heeft u altijd toegang tot de genetische erfenis van uw veestapel.