CRV Elite

CRV Elite

Snel naar genetisch topniveau

  • Haal nieuwe bloedlijnen in uw stal
  • Vaarskalveren met een hoge genetische aanleg
  • Gratis intensieve begeleiding van CRV

CRV Elite

U wilt de erfelijke aanleg van uw veestapel fors verbeteren? Dat kan met een relatief lage investering én veterinair veilig door gebruik te maken van embryo’s van het fokprogramma van CRV via CRV Elite.

Een betere veestapel draagt bij aan een beter economisch resultaat van uw bedrijf. Daarbij passen koeien die efficiënt en gezond een hoge levensproductie realiseren. Uw doel om uw veestapel te verbeteren met embryo’s gaat hand in hand met het doel van CRV om steeds betere stieren aan te bieden.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over CRV Elite? Vraag informatie aan via het informatieformulier. De Elite-coördinatoren helpen u verder.

CRV Elite in het kort

Wat levert CRV Elite u op?

Met CRV Elite maakt u een grote stap naar een betere erfelijke aanleg en nieuwe koefamilies op uw bedrijf. Als CRV Elite-deelnemer investeert u alleen in het inzetten van de embryo’s. De embryo’s zijn dus gratis en ook de voorrijkosten en het keuren van ontvangsters betaalt CRV.

Daarnaast neemt CRV de kosten voor de merkertesten van de Elite-kalveren voor haar rekening. Voor de Elite-kalveren die CRV terugkoopt (stierkalveren én vaarskalveren), ontvangt u een marktconforme vergoeding van € 500. De stierkalveren die na typering (merkertest) niet interessant zijn voor het CRV-fokprogramma, voert u verplicht af naar de kalvermesterij. U ontvangt € 100 vergoeding van CRV en natuurlijk de verkoopopbrengst van het kalf via uw handelaar. De vaarskalveren die CRV niet selecteert voor het CRV-fokprogramma, blijven uw eigendom.

Lees verder hoe het CRV Elite-programma precies werkt.

CRV Elite

CRV Elite

Start nu met CRV Elite!

Het CRV Elite-programma staat voor een win-winsituatie: u krijgt de beste embryo’s met de hoogste genetische vooruitgang. CRV werkt met uw hulp aan stieren die wereldwijd tot de top behoren. Het aantal embryo’s dat voortvloeit uit het fokprogramma van CRV is beperkt. Deelname aan CRV Elite is daarom niet voor iedereen mogelijk.

Wat zijn de eisen om deel te nemen aan CRV Elite?
U moet als CRV Elite-bedrijf aan diverse criteria voldoen. Een Elite-bedrijf zet minimaal 25 Elite-embryo’s per jaar in. Vanwege efficiëntie van begeleiding heeft CRV een sterke voorkeur voor bedrijven die minimaal 40 embryo’s per jaar kunnen inzetten. Bekijk het overzicht van alle (veterinaire) eisen.

Bent u ook benieuwd naar wat CRV Elite voor u kan betekenen? Neem contact op met Helga Flapper (Noord-Oost Nederland) 06-22498346 of Melanie Cremers (Mid-West en Zuid Nederland) 06-13641633.

Bekijk ook de actuele tarieven van dit product.

Ook interessant voor u:

CRV Holstein

De holsteinstieren van CRV beschikken over een uitstekende gezondheid en efficiëntie en vallen op door hun hoge eiwit- en vetvererving en prima beenwerk.

Vruchtbaarheid op Maat

Betere vruchtbaarheidsresultaten en meer rendement van uw veestapel met Vruchtbaarheid op Maat. Naar wens ingericht voor een vast tarief per maand.