Mijn CRV

Uw persoonlijke CRV-account
 • Inzicht in uw persoonlijke gegevens
 • Uw productdeelnames beheren
 • Eenvoudig aanmelden voor nieuwe apps

Wat is Mijn CRV?

Mijn CRV is uw persoonlijke, online account waarop u inlogt met uw e-mailadres en wachtwoord. Via Mijn CRV heeft u direct toegang tot uw persoons- en bedrijfsgegevens en vindt u een overzicht van alle deelnames die u bij CRV heeft. U kunt vervolgens op het icoon van een applicatie klikken en het programma gaan gebruiken. Ook kunt u zich in Mijn CRV eenvoudig aanmelden voor CRV Dier en CRV Bedrijf. Deze twee applicaties gaan het huidige VeeManager vervangen.

Mijn CRV blijft uitbreiden

De komende tijd zal er steeds meer mogelijk zijn in Mijn CRV. Zo kunt u binnenkort ook uw facturen inzien, machtigingen beheren, verloren oormerken doorgeven en documenten archiveren. En bent u eenmaal ingelogd in Mijn CRV, dan hoeft u niet opnieuw in te loggen in de webshop.

Waarom Mijn CRV?

CRV werkt hard aan vernieuwing van de software waarmee we u ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Onze nieuwe applicaties en programma’s zijn nu nog gebruiksvriendelijker en uw data blijven ook in de toekomst goed beschermd.

Mijn CRV: uw persoonlijke CRV-account.

Heeft u uw Mijn CRV-account al geactiveerd?

Om gebruik te kunnen maken van de applicaties en de webshop, is het noodzakelijk dat u een Mijn CRV-account heeft. Deze moet u eerst activeren voordat u deze kunt gebruiken. Heeft u uw Mijn CRV-account nog niet geactiveerd of bent u uw wachtwoord vergeten? Lees dan verder. 

Hoe activeert u uw Mijn CRV-account? 

 1. Ga naar www.mijncrv.nl (Werkt de link niet? Kopieer hem dan en plak hem in uw webbrowser)
 2. U ziet het inlogscherm. Klik op de lichtblauwe knop ‘Wachtwoord vergeten?’
 3. Vul uw e-mailadres in waarmee u altijd met CRV communiceert
 4. Klik op ‘Verzenden’ en ontvang een nieuw tijdelijk wachtwoord per e-mail. Kunt u de e-mail niet vinden? Controleer dan uw spambox
  LET OP: de link in de mail is maar 15 minuten geldig!
 5. Vul vervolgens in het inlogscherm het zojuist gebruikte e-mailadres en het tijdelijke wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’
 6. Stel daarna direct uw nieuwe wachtwoord in en uw account is klaar voor gebruik

Voor optimaal gebruikersgemak adviseren wij u om onze applicaties te openen met Google Chrome, Edge of Safari. 

Maak tijdelijk kosteloos gebruik van CRV Dier en CRV Bedrijf

VeeManager-deelnemers die zich nu aanmelden voor Mijn CRV, mogen kosteloos gebruikmaken van CRV Dier en CRV Bedrijf. Zo kunt u op uw gemak alvast alle mogelijkheden bekijken en uitproberen. U hoeft hiervoor niets dubbel in te voeren, want alles wat u in CRV Dier en CRV Bedrijf invoert (behalve in de module Gezondheid), wordt automatisch ook in VeeManager gezet.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over Mijn CRV of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.

Disclaimer: Uw inloggegevens en wachtwoord van Mijn CRV zijn persoonsgebonden. Als u deze gegevens deelt met derden, dan hebben zij toegang tot alle informatie die inzichtelijk is in uw Mijn CRV-account. Zij kunnen dan uw persoonlijke informatie inzien en wijzigen.

Ook interessant voor u:
CRV Dier en CRV Bedrijf

Informatie over CRV Dier en CRV Bedrijf

CRV FosfaatPlanner

CRV FosfaatPlanner is een online hulpmiddel dat continu een actueel inzicht geeft in de gevolgen van het stelsel van fosfaatrechten op melkveebedrijven.

CRV Mineraal

Inzicht in uw mest- en mineralenstromen is belangrijker dan ooit. Met CRV Mineraal stelt u met één druk op de knop uw bemestingsplan op.