Mijn CRV

Uw persoonlijke CRV-account

 • Inzicht in uw persoonlijke gegevens
 • Uw productdeelnames beheren
 • Eenvoudig aanmelden voor nieuwe apps

Wat is Mijn CRV?

Mijn CRV is uw persoonlijke, online account waarop u bent ingelogd met uw e-mailadres en wachtwoord. Via Mijn CRV heeft u direct toegang tot uw persoons- en bedrijfsgegevens en vindt u een overzicht van alle deelnames die u bij CRV heeft. U kunt vervolgens op het icoon van een applicatie klikken en het programma gaan gebruiken. U kunt zich ook eenvoudig aanmelden in Mijn CRV voor CRV Dier, CRV Bedrijf, CRV Fokkerij of het CRV Managementpakket. Deze applicaties hebben VeeManager vervangen.

Daarnaast kunt u ook uw facturen inzien, machtigingen beheren, verloren oormerken doorgeven en documenten archiveren. Bent u eenmaal ingelogd in Mijn CRV, dan hoeft u niet opnieuw in te loggen in de webshop.

Mijn CRV

uw persoonlijke CRV-account

Heeft u uw Mijn CRV-account al geactiveerd?

Om gebruik te kunnen maken van de applicaties en de webshop, is het noodzakelijk dat u een Mijn CRV-account heeft. Deze moet u eerst activeren voordat u deze kunt gebruiken. Om in te loggen gaat u naar www.mijncrv.nl en gebruikt u het standaard e-mailadres dat bij CRV bekend is met bijbehorend wachtwoord (minimaal 12 tekens). Bekijk hier de instructievideo inloggen.

Lukt inloggen niet? Volg de volgende stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

 1. Ga naar www.mijncrv.nl (Werkt de link niet? Kopieer hem dan en plak hem in uw webbrowser)
 2. U ziet het inlogscherm. Klik op de lichtblauwe knop 'Wachtwoord vergeten?'
 3. Vul uw e-mailadres in waarmee u altijd met CRV communiceert
 4. Klik op 'Verzenden' en u ontvangt een link per e-mail om het wachtwoord te wijzigen. Kunt u de e-mail niet vinden? Controleer dan uw spambox
  LET OP: de link in de mail is maar 15 minuten geldig!
 5. Vul vervolgens in het inlogscherm het zojuist gebruikte e-mailadres en het nieuwe wachtwoord in en klik op 'Inloggen'
 6. Klik na het inloggen op het menu op "Producten" om u te melden

Neem bij vragen contact op met CRV Klantenservice: 088 00 24 440. Voor optimale gebruikersgemak Wij adviseren u om onze applicaties te openen met Google Chrome, Edge of Safari. 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over Mijn CRV of heeft u specifieke vragen? Kijk eens tussen onze veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. Op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 - 16.30 uur.

Disclaimer: Uw inloggegevens en wachtwoord van Mijn CRV zijn persoonsgebonden. Als u deze gegevens deelt met derden, dan hebben zij toegang tot alle informatie die inzichtelijk is in uw Mijn CRV-account. Zij kunnen dan uw persoonlijke informatie inzien en wijzigen.

Ook interessant voor u:

CRV Dier en CRV Bedrijf

Informatie over CRV Dier en CRV Bedrijf

CRV FosfaatPlanner

CRV FosfaatPlanner is een online hulpmiddel dat continu een actueel inzicht geeft in de gevolgen van het stelsel van fosfaatrechten op melkveebedrijven.

CRV Mineraal

Inzicht in uw mest- en mineralenstromen is belangrijker dan ooit. Met CRV Mineraal stelt u met één druk op de knop uw bemestingsplan op.