CRV FosfaatPlanner

CRV FosfaatPlanner

Direct inloggen
Direct inzicht in uw fosfaatruimte
  • Betrouwbare planner
  • Makkelijk in gebruik
  • Helder advies om bij te sturen

CRV FosfaatPlanner

Sinds de invoering van het stelsel van fosfaatrechten is het belangrijk dat u de fosfaatruimte op basis van de toegekende fosfaatrechten niet overschrijdt.

Elk melkveebedrijf heeft de uitdaging om op jaarbasis de melkveestapel en de productie per koe af te stemmen op de fosfaatproductieruimte. De CRV FosfaatPlanner geeft u hier inzicht in.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over CRV FosfaatPlanner? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

‘Met de FosfaatPlanner heb ik elk moment in het jaar inzicht in mijn veebezetting. Ik weet waar ik nu sta én waar ik naartoe werk.’
Veehouder Jan Henk Verburg, Zwammerdam

Wat houdt de CRV FosfaatPlanner in?

FosfaatPlanner is een online hulpmiddel voor melkveehouders. Het geeft u continu een actueel inzicht in de gevolgen van het stelsel van fosfaatrechten op uw eigen bedrijf.

Wij vullen de FosfaatPlanner voor u in met gegevens die al bij ons bekend zijn en uw zuivelleveranties. Zo brengen we de fosfaatsituatie van uw melkveebedrijf voor de komende twaalf maanden in beeld. Daardoor kunt u uw fosfaatproductieruimte optimaal benutten voor melkproductie, zonder daarbij de fosfaatgrens te overschrijden.

Bekijk de video over de FosfaatPlanner

Start nu met CRV FosfaatPlanner!

Bent u nog geen deelnemer van CRV FosfaatPlanner? U kunt zich aanmelden via de website van CRV FosfaatPlanner. Log daar in met uw CRD-account (inloggegevens van VeeManager).

Ook interessant voor u:
CRV Mineraal

Inzicht in uw mest- en mineralenstromen is belangrijker dan ooit. Met CRV Mineraal stelt u met één druk op de knop uw bemestingsplan op.

Fokken op Maat

Met Fokken op Maat merkt u de genetische verschillen in uw veestapel én maakt u betere fokkerijkeuzes: een hoger rendement op fokkerij-investeringen.

CRV Dier

CRV Dier is de app die uw dagelijkse werk rondom uw veestapel makkelijker maakt. U ziet snel welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.