CRV Bedrijf

CRV Bedrijf

Direct aanmelden

Inzicht in uw bedrijfsprestaties

  • Inzicht in de gehele veestapel
  • Overzichtelijk en eenvoudig dashboard
  • Ondersteunend bij beslissingen

CRV Bedrijf, de applicatie voor uw bedrijfsmanagement

Maak kennis met CRV Bedrijf, onze managementapplicatie die u inzicht geeft in uw bedrijfsprestaties.

Op het dashboard ziet u in 1 oogopslag hoe het met uw veestapel gaat. U ziet bijvoorbeeld het gemiddelde vet- en eiwitpercentage op uw bedrijf van het aantal mastitisgevallen. Dit overzicht helpt u bij het nemen van beslissingen over uw veestapel.

Naast informatie over gemiddelden kunt u in CRV ook eenvoudig details op bedrijfsniveau inzien. Denk aan de stallijst, gezondheidsoverzichten, registratiekaarten en mogelijk ook geboortebewijzen en koekaarten. Kortom, u heeft al uw bedrijfsprestaties snel, overzichtelijk en eenvoudig in beeld.


Hoe sluit ik CRV Bedrijf af

Volg de volgende stappen om u aan te melden voor CRV Bedrijf:

  1. Log in op Mijn CRV via deze link
  2. Volgende u op 'producten' links in het menu
  3. Kies het gewenste product en klik op aanmelden
  4. Klik op volgende en ga akkoord met de voorwaarden
  5. Klik op aanmelden

Maakt u al gebruik van CRV Bedrijf?

Heeft u uw Mijn CRV-account nog niet geactiveerd? Lees hier het stappenplan om te starten met Mijn CRV. 

Benieuwd naar ervaringen uit de praktijk? Bekijk hier hoe Tiny Winter CRV Bedrijf gebruikt door haar bedrijfsmanagement.


CRV Bedrijf werkt samen met CRV Dier

Daar waar CRV Bedrijf u overzicht geeft over uw gehele bedrijf en veestapel, doet CRV Dier dit op dierniveau. Ze vullen elkaar dus perfect aan.

Het voordeligste is dan voor u als u het CRV Managementpakket afneemt. Dan betaal je een pakketprijs voor gebruik van CRV Dier, CRV Bedrijf, CRV Mineraal en CRV Fokkerij in 1. Benieuwd naar CRV Dier? Bekijk dan hier onze pagina.

Voor en door veehouders

CRV Bedrijf is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven wij doen. Wij zijn continue bezig de programma's te optimaliseren. In de applicatie is een feedback knop. Gebruik die als u ideeën of suggesties heeft. Hierdoor blijft de app passend bij de wensen van u en uw collega's.

Wilt u meer informatie over CRV Bedrijf of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk onze pagina met de veelgestelde vragen .

Ook interessant voor u:

CRV Dier

CRV Dier is de app die uw dagelijkse werk rondom uw veestapel makkelijker maakt. U ziet snel welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Mijn CRV

Mijn CRV is uw persoonlijke pagina. Hier vindt u uw persoonlijke gegevens, heeft u inzicht in uw deelnames en kunt u een nieuwe deelname aanvragen.

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u..