CRV Bedrijf

CRV Bedrijf

Direct aanmelden

Inzicht in uw bedrijfsprestaties

  • Inzicht in de gehele veestapel
  • Overzichtelijk en eenvoudig dashboard
  • Ondersteunend bij beslissingen

CRV Bedrijf, de applicatie voor uw bedrijfsmanagement

Maak kennis met CRV Bedrijf, onze managementapplicatie die u inzicht geeft in uw bedrijfsprestaties.

Op het dashboard ziet u in één oogopslag hoe het met uw veestapel gaat. U ziet bijvoorbeeld de actuele stallijst, snelzicht, mpr attenties, mpr-bedrijfsoverzicht en mpr-dieroverzicht.

Daarnaast vindt u ook informatie over de gezondheid, vruchtbaarheid en duurzaamheid van uw veestapel in CRV Bedrijf. Essentiële informatie die u helpen bij het nemen van beslissingen over uw veestapel. Kortom, u heeft al uw bedrijfsprestaties snel, overzichtelijk en eenvoudig in beeld.

Hoe sluit ik CRV Bedrijf af

Volg de volgende stappen om u aan te melden voor CRV Bedrijf:

  1. Log in op Mijn CRV
  2. Klik aan de linkerkant van het menu op Producten
  3. Selecteer het product dat u wilt en klik op Aanmelden
  4. Ga verder door op Volgende te klikken en akkoord te gaan met de voorwaarden.
  5. Klik ten slotte op Aanmelden.

Heeft u uw Mijn CRV-account nog niet geactiveerd? Lees dan hier het stappenplan om te starten met Mijn CRV .

Ervaringen uit de praktijk

Bekijk hier hoe Jord Schermer melkveehouder uit Grootschermer CRV Dier en CRV Bedrijf gebruikt voor zijn bedrijfsmanagement.

CRV Bedrijf werkt samen met CRV Dier

Daar waar CRV Bedrijf u overzicht geeft over uw gehele bedrijf en veestapel, doet CRV Dier dit op dierniveau. Ze vullen elkaar dus perfect aan. Benieuwd naar CRV Dier? Bekijk dan hier onze pagina.

Gebruikt u CRV Dier, CRV Bedrijf, CRV Fokkerij en CRV Mineraal? Dan is het voordeliger voor u als u het CRV Managementpakket afneemt. U betaalt dan een pakketprijs.

Voor en door veehouders

CRV Bedrijf is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven wij doen. Wij zijn continue bezig de programma's te optimaliseren. In de applicatie is een feedback knop. Gebruik die als u ideeën of suggesties heeft. Hierdoor blijft de app passend bij de wensen van u en uw collega's.

Wilt u meer informatie over CRV Bedrijf of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk onze pagina met de veelgestelde vragen .

Ook interessant voor u:

CRV Dier

CRV Dier is de app die uw dagelijkse werk rondom uw veestapel makkelijker maakt. U ziet snel welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Mijn CRV

Mijn CRV is uw persoonlijke pagina. Hier vindt u uw persoonlijke gegevens, heeft u inzicht in uw deelnames en kunt u een nieuwe deelname aanvragen.

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u..