CRV Mineraal

CRV Mineraal

Direct inloggen

Eenvoudig een actueel bemestingsplan

  • Meest actuele cijfers voer- en kunstmestleveringen
  • Aangepast aan nieuwste wet- en regelgeving​ ​
  • Voldoet aan eisen dataveiligheid en privacy

Webinar nieuwe CRV Mineraal

Op woensdagavond 24 april heeft het webinar CRV Mineraal plaatsgevonden. In dit webinar hebben wij uitleg gegeven over het werken met de nieuwe CRV Mineraal. Mocht u het webinar gemist hebben of het graag nog eens willen terugkijken? https://bit.ly/3UzmM4u

Heeft u na het bekijken van het webinar nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan op werkdagen contact op met onze Klantenservice 088 - 00 24 440.

CRV Mineraal vernieuwd

Het vernieuwde CRV Mineraal is beschikbaar. De nieuwe applicatie werkt op hetzelfde platform als CRV Dier en CRV Bedrijf en voldoet daarmee weer aan alle eisen op het gebied van dataveiligheid en bescherming van de privacy.

Inloggen op het vernieuwde CRV Mineraal kan direct vanuit uw persoonlijke Mijn CRV-account. Na goedkeuren van een machtiging om via JoinData data op te halen werkt CRV Mineraal automatisch met de meest actuele cijfers van onder andere al uw voer- en kunstmestleveringen. Ook wordt er rekening gehouden met de korting op 'nutriënten verontreinigd gebieden' (NV-gebieden) en 'grondwaterbeschermingsgebieden' (GWB-gebieden).

Zo geeft de applicatie u altijd een helder beeld van de actuele situatie op uw bedrijf en krijgt u inzicht in de mogelijkheden om mest- en mineralenstromen bij te sturen.

Met CRV Mineraal stelt u, eventueel samen met uw adviseur, een bemestingsplan op dat voldoet aan alle wet- en regelgeving, zonder dat het u veel tijd kost.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over CRV Mineraal? Neem contact op met onze Klantenservice 088 - 00 24 440.

Wat levert CRV Mineraal u op?

CRV Mineraal is bedacht door en voor veehouders én hun adviseurs en dat ziet u terug wanneer u ermee werkt. De verbeteringen die we continu doorvoeren, zijn aangereikt door gebruikers. Zo zorgen we ervoor dat CRV Mineraal doet wat veehouders en adviseurs verwachten.

Lees meer over de voordelen van CRV Mineraal voor veehouder en adviseur.

Start nu met CRV Mineraal!

Bent u ook benieuwd wat CRV Mineraal voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag hier informatie aan via ons informatieformulier.

Ook interessant voor u:

CRV Bedrijf

CRV Bedrijf geeft u inzicht in uw bedrijfsprestaties. Op één dashboard ziet u direct hoe het met uw veestapel gaat.

CRV FosfaatPlanner

CRV FosfaatPlanner is een online hulpmiddel dat continu een actueel inzicht geeft in de gevolgen van het stelsel van fosfaatrechten op melkveebedrijven.

CRV Dier

CRV Dier is de app die uw dagelijkse werk rondom uw veestapel makkelijker maakt. U ziet snel welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.