Hulp & Service - Mijn CRV

Waar kunnen we u mee helpen?

Veelgestelde vragen

Wat is Mijn CRV?
Mijn CRV is uw persoonlijke, online account waarop u inlogt met uw e-mailadres en wachtwoord. Via Mijn CRV heeft u direct toegang tot uw persoons- en bedrijfsgegevens en vindt u een overzicht van alle deelnames die u bij CRV heeft. Alle informatie die belangrijk is voor u staat op één plek.

Op het gebied van software zijn er de afgelopen decennia grote sprongen gemaakt. Overstappen naar nieuwe software biedt meer mogelijkheden om uit te breiden, programma’s gebruiksvriendelijker te maken en data nog beter te beveiligen. Wanneer u bijvoorbeeld eenmaal ingelogd bent, kunt u namelijk eenvoudig wisselen tussen programma’s of locaties, zonder steeds opnieuw te moeten inloggen.

Is het noodzakelijk dat ik een Mijn CRV-account aanmaak?
Als u gebruik wilt maken van de webshop of de applicaties van CRV heeft u een Mijn CRV-account nodig om toegang te krijgen tot het CRV Managementpakket, CRV Dier en CRV Bedrijf.

Zijn er kosten voor Mijn CRV?
Nee, Mijn CRV is gratis voor elke veehouder.

Kan ik via Mijn CRV ook bij andere programma's van CRV die ik gebruik?
Jazeker! Zodra u inlogt in Mijn CRV, ziet u alle programma’s staan van CRV waar u gebruik van maakt. Naast CRV Dier en CRV Bedrijf vindt u hier bijvoorbeeld ook CRV HerdOptimizer, CRV Mineraal en CRV FosfaatPlanner (als u deze bij CRV afneemt). Als u eenmaal ingelogd bent in Mijn CRV, hoeft u voor CRV Dier, CRV Bedrijf en CRV HerdOptimizer niet opnieuw in te loggen als u deze programma’s opent. Klikt u op CRV Mineraal of CRV FosfaatPlanner, dan dient u extra in te loggen met uw gebruikersnaam (CRD gevolgd door het UBN) en wachtwoord. Zodra deze laatste programma’s ook overgezet zijn op de nieuwe software, hoeft u ook daarvoor niet meer dubbel in te loggen.

Wordt er wel eens een nieuwe versie uitgebracht van Mijn CRV?
Ja, er wordt regelmatig een nieuwe versie live gezet. Op deze pagina vindt u alle aanpassingen die gedaan.

Kan ik ook nog inloggen met mijn UBN?
Op dit moment is dat alleen nog bij CRV Mineraal en CRV FosfaatPlanner. U vult uw gebruikersnaam in (CRD gevolgd door het UBN) en wachtwoord. In de toekomst zal deze manier van inloggen verdwijnen en kunt u alleen nog inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Wat kan ik doen als ik de inloggegevens van Mijn CRV kwijt ben?
De gebruikersnaam van uw Mijn CRV-account is altijd een e-mailadres. Bent u alleen uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u dit wijzigen via het inlogscherm van Mijn CRV via ‘wachtwoord vergeten’. Er wordt direct een e-mail gestuurd Weet u niet meer met welk e-mailadres u bij ons geregistreerd staat? Neem dan contact op met CRV Klantenservice.

Wat kan ik zien in Mijn CRV?
In Mijn CRV kunt u documenten, uw facturen en machtigingen inzien.

Wat zijn de reacties van andere veehouders op Mijn CRV en de nieuwe programma’s?
Voor de totstandkoming van programma’s als Mijn CRV, CRV Dier en CRV Bedrijf werken wij altijd met testgroepen met daarin veehouders die de programma’s alvast gaan gebruiken. Zij testen de nieuwe programma’s net zolang totdat zij aangeven dat ze goed genoeg zijn om door alle klanten van CRV te laten gebruiken. De meeste veehouders uit de testgroepen geven aan dat het in het begin even wennen is, omdat alles er anders uitziet, maar dat ze nu niet anders meer willen.

Wat zijn de gevolgen wanneer ik me niet aanmeld voor Mijn CRV?
Dan heeft u geen toegang tot Mijn CRV en kunt u geen gebruikmaken van de applicaties van CRV.

Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op of stel uw vraag via ons informatieformulier.

Mijn CRV

Contact opnemen

Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur. Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: 088 - 00 24 440.