MPR Assistent

MPR Assistent

Direct aanmelden

Eenvoudige digitale registratie van melk

  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Gemiddelde melkgift direct in beeld
  • Offline in de stal te gebruiken

MPR Assistent

Voert u de MPR zelf uit en doet u dat het liefst zo snel en eenvoudig mogelijk? De gratis CRV-app MPR Assistent maakt MPR in eigen beheer gemakkelijk.

U kunt snel en efficiënt de gegevens invoeren op uw smartphone of tablet en de app controleert direct of u alles juist hebt ingevuld. Na afloop van de bemonstering verzendt u de gegevens met één druk op de knop (hiervoor is een internetverbinding nodig).

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over MPR Assistent? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Bekijk de video over MPR Assistent

“Met MPR Assistent registreer ik mijn MPR-gegevens heel makkelijk en snel. Gewoon op mijn telefoon. Dat werkt echt ideaal.”
Melkveehouder Jaco de Groot, Kamerik (gebruiker MPR Assistent)

Wat levert MPR Assistent u op?

Met MPR Assistent kunt u op eenvoudige wijze zelf de monstername registreren.

Eenvoudig
Als u voor de eerste keer inlogt, voert u uw UBN in. De gegevens van uw bedrijf worden dan automatisch geladen. Dan selecteert u het type melkstal. Tijdens de proefmelking kunt u heel gemakkelijk het koenummer en het aantal kilo’s melk invullen op de juiste plek. Bij de tweede melkbeurt geeft MPR Assistent dan precies aan op welke plaats het flesje van de koe staat.

In de app kunt u ook oefenen met gegevens van een demobedrijf. U kunt zo vaak oefenen als u wilt. Ook is er een handleiding beschikbaar en zijn er handige instructievideo’s.

Snel en efficiënt
Uw gegevens worden na de eerste keer inloggen automatisch geladen. U kunt dus direct aan de slag met het bemonsteren. De gegevens voert u rechtstreeks in op uw smartphone of tablet. Een internetverbinding heeft u tijdens de proefmelking niet nodig, alleen voor het ophalen en verzenden van de gegevens. Na afloop van de bemonstering verzendt u de gegevens met één druk op de knop.

Melding bij foute invoer
Als u de gegevens op papier invoert, is een foutje snel gemaakt. Daar komen wij vaak pas laat achter en dan moeten wij u nabellen. Met MPR Assistent is dat helemaal niet nodig. U krijgt vanzelf een melding als u een verkeerd koenummer invoert, of als de opgegeven kilo’s melk sterk afwijken van de verwachte kilo’s melk. Zo kunt u dus altijd werken met de juiste gegevens. En daarmee bent u verzekerd van een goede monstername.

‘Mijn MPR-gegevens verzamelen doe ik snel en gemakkelijk met MPR Assistent. Ben ik iets vergeten, dan geeft de app het aan.’
Daisy Van Rossem, Lembeke, België, over MPR Assistent

Download MPR Assistent gratis

U kunt de MPR Assistent-app gratis downloaden (tip: zoek op MPR). Na het downloaden kunt u inloggen met uw VeeManager-account en direct aan de slag.

Download hieronder via de App Store (iPhone) of Google Play (Android).

Uitleg over het gebruik van MPR Assistent

Wilt u stap voor stap uitleg over het gebruik van de MPR Assistent-app? Bekijk de uitleg van MPR Assistent met onze handleiding over het werken met de app en andere handige video's.

Ook interessant voor u:

CRV Bedrijf

CRV Bedrijf geeft u inzicht in uw bedrijfsprestaties. Op één dashboard ziet u direct hoe het met uw veestapel gaat.

Melkproductieregistratie

Melkproductieregistratie (MPR) is een belangrijke schakel in uw bedrijfsvoering. U krijgt waardevolle informatie die beslissen makkelijker maakt.

MPR Dracht

Wilt u ook automatisch drachtonderzoek vanuit melk? Met meer rust voor de koe en voor u meer gemak en tijdsbesparing? Dan is MPR Dracht iets voor u!