Ki-dienstverlening

Ki-dienst-
verlening

Al jarenlang betrouwbare inseminaties

  • Vakkundige inseminatoren
  • Eenvoudige opgave en ruime bezoektijden
  • Samen werken aan betere resultaten

Ki-dienstverlening

Met haar jarenlange ervaring is CRV de grootste dienstverlener op het gebied van ki in Nederland en Vlaanderen. Samen met u werken wij aan betere resultaten.

De inseminatoren van CRV zijn experts op het gebied van vruchtbaarheid: vakkundig, specialistisch opgeleid én 365 dagen per jaar inzetbaar. Ze insemineren, scannen en controleren drachtige en tochtige dieren en staan garant voor een deskundige en betrouwbare inseminatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ki-dienstverlening? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Wat levert ki-dienstverlening u op?

Met online ki-opgaven kunt u altijd en overal uw ki-opgaven regelen. Op de speciale pagina in VeeManager en in de app CRV Dier beschikt u over een duidelijk overzicht, heeft u inzicht in geadviseerde stieren en kunt u makkelijk meerdere dieren tegelijkertijd opgeven.

Een telefonische opgave kan ook. Via de knop hieronder krijgt u daarover meer informatie.

Voice-response

Bel de volgende voice-responsenummers voor het opgeven van tochtige dieren (ki-dienstverleningsteams): 026-38 98 201 of 026-38 98 203 of 026-38 98 207

Start nu met ki-dienstverlening!

Bent u ook benieuwd wat ki-dienstverlening voor u kan betekenen? Vraag hier informatie aan via ons informatieformulier.

Bekijk ook de actuele tarieven van dit product.

Ook interessant voor u:

Ovalert

Ovalert monitort de koeien dag en nacht qua gezondheid én signaleert tochtige dieren. Zo houdt u grip op uw koeien en weet u het juiste inseminatiemoment.

Vruchtbaarheid op Maat

Betere vruchtbaarheidsresultaten en meer rendement van uw veestapel met Vruchtbaarheid op Maat. Naar wens ingericht voor een vast tarief per maand.

Drachtcontrole

Drachtcontrole biedt u de zekerheid over het wel of niet slagen van inseminatie(s). U kunt dus direct reageren op vruchtbaarheidsproblemen.