Terugkijken online stierenpresentatie

Categorie: Stierennieuws
Stierenpresentatie

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, houden we na de indexdraai een online stierenpresentatie. Heeft u de presentatie gemist? Geen probleem, u kunt deze gemakkelijk terugkijken op deze pagina.

Veestapeladviseur/inseminator Irma Scholman-de Wit en specialist veestapelmanagement Joris van Laerhoven gaven een uitgebreide toelichting op diverse holstein fokstieren en InSire Topstieren die in de CRV-stierenstallen in Giekerk en Harfsen zijn gehuisvest. Van een aantal stieren met bewegende beelden uit de stal. Ook lieten Irma en Joris zien welke stieren goed scoren op onze indexen CRV Gezondheid en CRV Efficiëntie en welke voordelen u daarmee kunt behalen.

De getoonde stieren helpen u om een gezonde en efficiëntie veestapel te realiseren. Want zoals u weet staat CRV voor gezonde koeien met een functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren.

> De online stierenpresentatie vindt u onderaan deze pagina.
> Wilt u alleen de dia’s bekijken met stierdetails, klik dan hier

Wilt u meer weten over één van deze stieren, of over onze andere stieren? Neem dan contact op met uw veestapeladviseur of de CRV-klantenservice. Wij helpen u graag met het maken van de beste fokkerijkeuzes voor uw fokdoel!

CRV-stierenpresentatie holstein - september 2021