Orbicularis toonaangevend voor JUI

jersey sfeerfoto
Joe Stanek, Global productmanager Jersey

Orbicularis heeft met 4.63 een toonaangevende score voor JUI en staat daarmee garant voor een fantastische uiervererving. ‘De uiers zijn vast en hoog aangehecht met een uitstekende ophangband’, vertelt Joe Stanek, global productmanager jersey CRV. Zijn dochter zullen voorzien zijn van een zeer solide voor- en achteruieraanhechting met iets nauw geplaatste spenen.

‘Orbicularis is met zijn beste uierverering in combinatie met zijn hoge productievererving een bijzondere stier’.

Hoge productie mét gehalten

Ook de productievererving is met +731 kg hoog in combinatie met een positief gehalte voor eiwit (+0,09%). Stanek vertelt: ‘Orbicularis is niet voor niets een zogenaamde Create-stier* geweest. Met zijn beste uierverering in combinatie met deze productiecapaciteit is hij een bijzondere stier’. Orbicularis vererft bovendien de A2A2-variant van het bètacaseïne-eiwit. Een beter dan gemiddelde dochtervruchtbaarheid (0,6) en een laag celgetal (2.71) resulteert in een score 10% voor CRV Gezondheid. Of zoals Stanek zegt: ‘een geweldige stier met een machtig profiel die zeker een brede inzet verdient’.

* CREATE is het concept van CRV dat sperma van exclusieve stieren al in een zeer vroeg stadium beschikbaar maakt voor veehouders

Orbicularis

(Obsidian-P x Listowel P x Hilario)

  • Zeer veel balans
  • Fantastische uiers
  • Positieve gehalten

CRV Gezondheid 10%
CRV Efficiëntie 7%

Bestel nu Orbicularis in onze webshop!

Orbicularis
Orbicularis