CRV CREATE

CRV CREATE

Creëer exclusieve vooruitgang

  • Topkwaliteit stieren
  • Sperma exclusief voor u beschikbaar
  • De generatie van de toekomst

Wat is CRV CREATE?

Genetische vooruitgang was nog nooit zo eenvoudig met het gebruik van CRV CREATE. CREATE is het concept van CRV dat sperma van exclusieve stieren al in een zeer vroeg stadium beschikbaar maakt voor veehouders. Normaal zijn deze stieren alleen beschikbaar voor het eigen fokprogramma. U krijgt dus exclusieve vroege toegang tot CREATE-stieren. Dit stelt u in staat om de genetische winst van uw veestapel te versnellen. Door u aan te melden geniet u van de voordelen van het programma. U kunt namelijk onze exclusieve stiervaders gebruiken voordat deze openbaar beschikbaar zijn.

Hoe werkt CRV CREATE?

CRV vraagt voor aankoop van dit specifieke sperma een ondertekende overeenkomst omdat we geloven dat deze stieren de toekomst zijn van hun ras.

De eerste stap is om samen met uw fokkerijspecialist/accountmanager uw doelen vast te stellen. Het is belangrijk om een strategie te hebben voor elk fokprogramma, zodat u het potentieel van uw veestapel maximaal kunt benutten.

Profiteer van de resultaten van uw exclusieve toegang tot CREATE-stieren door in de toekomst de best mogelijke vaarzen van de volgende generatie te ontwikkelen.

Wat houdt het contract in?

Het betekent dat de hoogste stier- en vaarskalveren qua verwachtingswaarde op genomics onderzocht worden en dat de beste dieren exclusief beschikbaar zijn voor CRV om aan te kopen. Profiteer van de resultaten van uw exclusieve toegang tot CREATE-stieren door in de toekomst de best mogelijke vaarzen van de volgende generatie te fokken.

Wat zijn de voordelen van CRV CREATE?

  • CRV zal via het CREATE-programma stieren aanbieden van zowel Jerseys als Holsteins.
  • CRV CREATE-stieren worden vrij gegeven voordat deze op de webshop staan. Ze blijven in het programma zolang CRV deze stieren aanwijst als CREATE-stier.
  • U krijgt als eerste toegang tot dit exclusieve aanbod.

Ook interessant voor u

Amerikaanse stierenkaart

Stierenaanbod Amerikaans TPI: april 2024

CRV Holstein

De holsteinstieren van CRV beschikken over een uitstekende gezondheid en efficiëntie en vallen op door hun hoge eiwit- en vetvererving en prima beenwerk.