Onze nieuwe website en webshop maken zelfs de koeien nieuwsgierig!

Categorieën: Algemeen, Applicaties
Nieuwe site en shop crv4all.nl

Via de mobiele telefoon direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan nu nog gemakkelijker en gebruiksvriendelijker via de vernieuwde webshop! En zoals u ziet heeft ook de website een nieuw jasje gekregen.

‘De website functioneerde nog prima, maar in de loop van de tijd zijn de wensen van gebruikers verandert. Online bestellen wordt steeds populairder. Daarnaast worden website en webshop steeds vaker gebruikt via de mobiele telefoon’, vertelt Nathalie Moezel, manager digital marketing bij CRV. ‘Daarom was het tijd voor deze vernieuwing.’

Inloggen via ‘Mijn CRV’

Wilt u bestellen via onze webshop? Log dan eerst in via ‘Mijn CRV’. Dit is uw nieuwe persoonlijke startpagina waarop u veilig inlogt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. Eenmaal ingelogd, blijft u ook ingelogd voor de webshop. Ook hebben gebruikers met één muisklik toegang tot hun CRV applicaties, zoals CRV Dier en CRV Bedrijf en kunt u op termijn wijzigingen in persoonlijke gegevens doorgeven en facturen inzien. ‘Het nieuwe platform is volledig aangepast aan de eisen van de tijd. Het is net zo gemakkelijk te gebruiken op een desktop of laptop als op een tablet of telefoon’, legt Moezel uit. ‘Zo maken we het u heel gemakkelijk om, waar en wanneer u maar wilt, online uw CRV-zaken te regelen.’

> Meer informatie over ‘Mijn CRV’
> Direct naar ‘Mijn CRV’

Kennismakingsprijs voor de snelle bestellers

Aan het eind van deze pagina vindt u een aantal instructiefilmpjes waarmee we u snel wegwijs maken in de nieuwe webshop. Veel functies werken als voorheen, maar de opties om te zoeken, zijn veel uitgebreider. Ook het overzicht van de winkelwagen is duidelijker geworden. Zo ziet u direct hoeveel korting u krijgt op uw bestelling.

Voor de eerste 100 snelle bestellers ligt een mooie kennismakingsprijs klaar. Dus neem snel een kijkje in de vernieuwde shop! U vindt de shop via de link in de blauwe driehoek op de homepage van deze site. Weet u al welke stier u zoekt? Vul dan de stiernaam in net onder de foto op de homepage en klik op de blauwe knop: Zoek in CRV-aanbod. Of ga rechtstreeks naar shop.crv4all.nl.

homepage crv4all.nl

Website blijft op vertrouwd adres

De nieuwe website blijft u vinden op dit vertrouwde adres: www.crv4all.nl. Gebruikte u directe links of bookmarks om naar specifieke inhoud op onze site te gaan? Wellicht werken die niet meer. Via de zoekfunctie op onze site vindt u het snelst de gewenste informatie. Zoekt u informatie over bedrijfsinspectie, stalnaam, afstammingsonderzoek, stamboekregistratie, honderdtonners, tientonners, excellenten of de mpr-jaarstatistieken? Die informatie vindt u op de website van onze coöperatie onder het knopje ‘stamboek’.

Is er specifieke informatie die u mist? Neem dan via het contactformulier contact op met de CRV-klantenservice.

In deze video leggen we het nieuwe bestelproces van onze webshop uit!
Hoe kunt u met filters nog gemakkelijker de stieren vinden die passen bij uw fokdoel.