Fiets mee met Young CRV

Wielrenner Mauri
Wielrenner Mauri Vansevenant

Young CRV organiseert tijdens de AgriFlanders op de CRV-stand een spectaculaire racefietsactie. Speciaal voor alle jongeren maar natuurlijk ook voor iedereen die zich nog jong voelt. Op alle beursdagen kan je in de CRV-stand een tijd neerzetten op speciale racefietsen. En hoe leuk is het dat je jezelf kan meten aan niemand minder dan profwielrenner Mauri Vansevenant.

Proefwielrenner Mauri Vansevenant

Wie kent hem niet, Mauri Vansevenant uit Torhout, renner bij Soudal-Quick Step. Mauri is een subtopper voor de Ardense klassiekers en het rondewerk. Hij maakte deel uit van het team waarmee Remco Evenepoel de ronde van Spanje won afgelopen najaar. Mauri is samen met Amber Vandierendonck wiens ouders een melkveebedrijf hebben.

Wie verslaat de tijd van Mauri

Afgelopen week heeft Mauri alvast een tijd neergezet op de racefiets. En heel toepasselijk vond dat plaats op de voergang in de stal van zijn schoonouders. Bekijk hier de tijd van Mauri.

Het is nu aan jou om die tijd te verslaan….

Kom naar de stand van CRV in hal 8 en stap op de fiets! Je krijgt sowieso een leuk aandenken als je meedoet en voor de snelste dagtijd is er ook een leuke prijs.

Zien we jou op de AgriFlanders in Gent?!

AgriFlanders in Gent
Data: 12 - 15 januari 2023
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
CRV-stand in hal 8