CRV is trots op nieuwe huisstijl

Categorie: Efficiëntie
CRV is trots op nieuwe huisstijl

CRV maakt het verschil in gezondheid en efficiëntie van koeien, wereldwijd. Daarom is het tijd voor een nieuwe, frisse look die beter past bij onze onderscheidende marktpositie als innovatieve rundveeverbeteraar.

Door onze focus op gezonde en efficiënte veestapels hebben dieren een beter leven, is er meer rendement én gemak voor de veehouder en minder belasting voor onze omgeving. De producten en diensten van CRV zorgen voor een langere en gezondere levensduur van koeien, een efficiënter gebruik van eiwitten en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

  • Gezondheid betaalt zich uit in een vruchtbare veestapel, waarin aandoeningen zoals kreupelheid en uierontsteking weinig voorkomen
  • Efficiëntie staat voor een hoge levensproductie met de juiste balans tussen voeropname en productie
CRV is trots op nieuwe huisstijl

Betere koeien dragen bij aan een beter leven voor veehouders. We vinden het belangrijk dat u dat terugziet in onze communicatie. Daarom zijn wij trots op onze nieuwe huisstijl. Een huisstijl die staat voor gezonde en efficiënte veestapels. Ongeacht de veehouder, ongeacht zijn boerenuitdaging, waar ook ter wereld.

U ziet de nieuwe huisstijl onder andere terug op onze vernieuwde website en in het stierenaanbod.