CRV aanwezig op Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2023

CRV aanwezig op Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2023

Van dinsdag 28 november tot en met donderdag 30 november vinden de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem plaats. Graag verwelkomen wij u zoals ieder jaar in onze stand (standnr. E122).

Onze stand staat dit jaar helemaal in het teken van FeedExcel; dé fokkerijstrategie voor een zeer productieve veestapel, die meer melk levert met dezelfde hoeveelheid voer. Wat deze fokkerijstrategie voor uw bedrijf kan opleveren, dat leggen wij graag persoonlijk aan u uit met behulp van een voerbak. Een voerbak? Ja, een speciale voerbak voor het meten van de voeropname. Onze FeedExcel fokkerijstrategie is namelijk gebaseerd op voeropnamedata van meer dan 10.000 melkgevende koeien. Op onze stand hebben we een leuke activiteit met deze voerbak in de hoofdrol.

Gratis FeedExcel shopper of emmer

Ook hebben we een leuk presentje voor u klaarliggen op onze stand. Vul het online formulier in en haal een gratis FeedExcel shopper of FeedExcel emmer op bij onze stand (op=op). Met het ingevulde formulier maakt u ook nog eens kans op een FeedExcel concept t.w.v. €750!

Leden van de CRV-jongerenraad en Young CRV zijn ook aanwezig op de stand en hebben speciaal voor de jonge(re) veehouders een activiteit. Je ontvang sowieso een leuke gadget als je meedoet.

Beurs gratis bezoeken

Voor het bestellen van een gratis entreekaart, klik hier

Wij verwelkomen u graag op de CRV-stand!

RMV Gorinchem
Data: 28-29-30 november
Tijd: 13.00 – 22.00 uur
Adres: Franklinweg 2 te Gorinchem (Evenementenhal)