CRV aanwezig op Agridagen in Ravels (VL)

CRV aanwezig op Agridagen in Ravels (VL)

Tijdens de Agridagen is CRV natuurlijk van de partij! We begroeten u daar graag op onze stand op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei. Onze stand is te vinden in paleis 5 (standnr. 5321), waar we u laten zien waarom CRV de koploper in gezondheid en efficiëntie is onder het genot van een drankje. De Agridagen zijn geopend van 10 – 18 uur en parkeren is gratis.

De vierde editie van de vernieuwde Agridagen vindt plaats in Weelde Depot (Geeneinde 2381 Ravels). De focus ligt op de veehouderij, met daarbij ook mechanisatie op erfniveau. Ook worden er tal van seminaries en prijskampen georganiseerd. De Agridagen zijn een totaalforum waar de veehouder van vandaag op een professionele én gezellige manier kan kennismaken met de nieuwste producten en trends die de toeleveranciers uit de landbouwsector te bieden hebben.

Seminarie rundveehouderij tijdens Agridagen

Op vrijdag 20 mei wordt er een seminarie gehouden met als overkoepelend thema ‘Mag de koe nog loeien’. Klik hier voor meer informatie over de seminarie. Toegang tot de seminarie is inbegrepen in de toegangsprijs voor de Agridagen. Aanmelden voor de seminarie is aan te raden, het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan via: www.agridagen.be.

Wees welkom op de Agridagen en op de CRV-stand. Graag tot ziens in Ravels!