Verplaatsen/ afzeggen van de MPR

Monsteren met monsternemer
Geef een verplaatsing of afzegging van de MPR zo spoedig mogelijk door aan de afdeling planning. Bij een verplaatsing of afzegging binnen 24 uur voorafgaand aan de MPR zullen kosten in rekening worden gebracht.

Monsteren met gebruik van robotapparatuur
Geef een verplaatsing of afzegging van de MPR zo spoedig mogelijk door aan de afdeling planning. De monstername dient op de geplande dag te worden uitgevoerd. De apparatuur kan dan de volgende dag door uw collega worden gebruikt. Bij een verplaatsing of afzegging binnen 24 uur voorafgaand aan de MPR zullen de huurkosten van de apparatuur in rekening worden gebracht. Ook wanneer de schoongemaakte robotapparatuur niet tijdig klaar staat worden kosten in rekening gebracht. Deze apparatuur kan dan niet tijdig worden doorgebracht naar uw collega veehouder die hier wel op rekent.

Monsteren in eigen beheer
Geef een verplaatsing of afzegging van een MPR in eigen beheer zo spoedig mogelijk door aan de afdeling planning, maar in ieder geval voor 12.00 uur op de dag vóór de geplande MPR. De ophaaldatum kan dan tijdig worden aangepast.

Vergeten MPR
Ook bij een vergeten MPR zullen we kosten in rekening moeten brengen. Reageer dus tijdig op de ontvangen aankondiging.

MPR planning is bereikbaar via 088-0024420 of mprplanning.nl@crv4all.com.