pirDAP

pirDAP

Samen werken aan meer rendement

  • Gericht advies
  • Begeleiding melkproductie, vruchtbaarheid en diergezondheid
  • Stimuleren verantwoord medicijngebruik

pirDAP

pirDAP staat voor ‘partners in rendementsverbetering Dierenartspraktijken’. Via pirDAP krijgt uw dierenarts, met uw toestemming, inzage in melk-, vruchtbaarheids- en diergezondheidsgegevens van uw bedrijf.

Aan de hand van deze gegevens kan uw dierenarts gericht adviseren in de bedrijfsbegeleiding, waardoor een beter rendement uit uw bedrijf gehaald kan worden.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over pirDAP? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Hoe werkt pirDAP?

U kunt toestemming geven voor de volgende gegevensuitwisseling:

MPR en vruchtbaarheid

Indien u een machtiging ondertekent voor de module Bedrijfsbegeleiding in pirDAP, krijgt uw dierenarts toegang tot uw MPR- en vruchtbaarheidsgegevens.

Verantwoord Medicijngebruik

Verantwoord Medicijngebruik geeft de dierenarts de mogelijkheid om bedrijfsgezondheidsplannen en bedrijfsbehandelplannen op te stellen. Therapie Evaluatie is een onderdeel van de module Verantwoord Medicijngebruik en geeft de dierenarts inzicht in alle diergezondheidsgegevens van de veehouder. De dierenarts kan er ook behandelingen en medicijnaankopen mee doorsturen naar module Diergezondheid in VeeManager of CRV Dier.

Inzage in uw gegevens

pirDAP is een samenwerking tussen CRV, KNMvD en Zoetis. Om gebruik te maken van pirDAP dient uw dierenarts door u gemachtigd te zijn.

Uw dierenarts kan u beter adviseren met pirDAP

Beter advies voor meer rendement

Uw dierenarts kan u via pirDAP een beter advies geven, waardoor u meer rendement kunt halen uit uw bedrijf.

Start nu met pirDAP!

Deelname aan pirDAP verloopt via uw dierenarts. Heeft u vragen over pirDAP? Neem dan contact met ons op via ons informatieformulier.


Ook interessant voor u:

Melkproductieregistratie

Melkproductieregistratie (MPR) is een belangrijke schakel in uw bedrijfsvoering. U krijgt waardevolle informatie die beslissen makkelijker maakt.

CRV Dier

CRV Dier is de app die uw dagelijkse werk rondom uw veestapel makkelijker maakt. U ziet snel welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

CRV-Koppelingen

CRV Dier en Bedrijf neemt u nog meer werk uit handen als u het koppelt aan de automatiseringssystemen van uw bedrijf.