Uitnodiging praktijkdag

Uitnodiging praktijkdag

CRV & Allflex nodigen u van harte uit voor een rondleiding op Vleesveebedrijf Wielink en het gebruik van het koemonitoringsysteem SenseHub™ hier in de praktijk te bekijken.

Programma


Wij hopen u de 29e te mogen ontmoeten bij Vleesveebedrijf Wielink.
Het volgende programma zal worden aangehouden:

13.15 Ontvangst met koffie
13.30 Presentatie over Vleesveebedrijf Wielink
13.45 Presentatie CRV: Meer rendement uit vruchtbaarheid
14.15 Presentatie over Allflex SenseHub™
15.00 Rondleiding Vleesveebedrijf Wielink en het gebruik van het koemonitoringsysteem SenseHub™
16.00 Afsluiting en vragen

Aanmelden

Datum: Dinsdag 29 maart 2022
Adres: Vleesveebedrijf Wielink Oostersedijk 4 8051ST HATTEM
Aanmelden: https://forms.gle/AiHSCwGTv8iQ...

Aanmelden is verplicht i.v.m. de corona maatregelen en de plaatsen zijn beperkt.
Iedere aanwezige dient zich afzonderlijk in te schrijven. Gelieve niet in bedrijfskleding te komen.

Allflex SenseHub™

Het Allfex SenseHub™ monitoring systeem dat Melk- en vleesveebedrijf De Fauw gebruikt is een modulaire oplossing die praktische en nuttige informatie over reproductie en gezondheid binnen handbereik brengt. Evenals informatie over de voeding en het algemene welzijn van koeien, individueel of groepsgericht. Het systeem brengt het meest ideale inseminatiemoment in beeld en ondersteunt de optimalisatie van de tussenkalftijd.

MSD Animal Health

Allflex is onderdeel van MSD Animal Health. MSD Animal Health is de diergeneeskundige afdeling van de Groep Merck & Co. Wereldwijd N° 2 op gebied van onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van diergeneesmiddelen. MSD Animal Health is één van de wereldleiders op gebied van diergezondheid en biedt een uitgebreide en innovatieve portfolio met diergeneesmiddelen en gezondheidsoplossingen voor alle diersoorten. In België verkoopt MSD Animal Health BVBA een gamma van meer dan 120 diergeneesmiddelen. Onze gamma’s omvatten diergeneesmiddelen voor de preventie, de behandeling en de beheersing van ziektes bij zowel landbouwhuisdieren als kleine huisdieren. MSD Animal Health biedt ook een breed gamma aan diensten, diagnosehulpmiddelen en trainingen op verschillende niveaus aan. In Nederland heeft MSD Animal Health vestigingen in Boxmeer en De Bilt. De vestiging in Boxmeer is wereldwijd de grootste locatie binnen de farmaceutische industrie als het gaat om ontwikkeling en productie van veterinaire vaccins

CRV

Wij geloven dat betere koeien leiden tot een beter leven voor veehouders, hun veestapel en de omgeving om hen heen. Samen met onze bijna 23.000 leden-veehouders werken wij elke dag aan het verbeteren van veestapels over de hele wereld. Dit doen wij door het leveren van topgenetica, slimme fokkerijmanagementoplossingen en persoonlijk veestapeladvies. Een perfecte balans tussen gezonde en efficiënte koeien is daarbij ons uitgangspunt. Niet voor niets zijn wij daarom wereldwijd koploper in gezondheid en efficiëntie. En daar zijn we best trots op. Meer rendement uit vruchtbaarheid? Fokken op vruchtbaarheid werkt. Fokkerij kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van de vruchtbaarheid van uw veestapel. Gebruik hiervoor stieren met een hoge fokwaarde vruchtbaarheid. Hiermee fokt u koeien die vlot drachtig worden op het moment dat u dat wenst. Dochters van stieren met een fokwaarde van 104 voor vruchtbaarheid realiseren gemiddeld een 7 dagen kortere tussenkalftijd en 3% gunstiger non returnpercentage. Ze worden dus vlotter drachtig en hebben hiervoor minder rietjes nodig.