Toer de Boer 20 september 2022

Zestien 100 tonners op een rij
Zestien 100 tonners op een rij

Graag nodigen wij u uit voor een ‘Toer de boer’ op twee aansprekende melkveebedrijven in het prachtige Dalfsen. Bekijk met eigen ogen deze gehaltenrijke duurzame veestapels en volg workshops op deze locaties om nóg meer uit uw bedrijfsvoering te halen!

Workshops

Op deze dag vinden drie workshops plaats. Na de lunch wisselt u van bedrijf en kunt u desbetreffende workshops volgen. De lunch vindt plaats op het bedrijf van de familie Dijsselhof. Hier zullen de workshops van Countus en Denkavit plaatsvinden. Op het bedrijf van de familie Scholten zal de workshop van CRV plaatsvinden.

Workshop Countus: Dik geld verdienen!
Workshop Denkavit: Ready, Set, Grow! Welke stappen zet u in de kalveropfok?
Workshop CRV: Merkers doen hun werk!

Melkveebedrijf Dijsselhof

De familie Dijsselhof melkt 125 koeien. 9.673 kg melk met 4.71% vet en 3.75% eiwit levert de familie momenteel gemiddeld € 0,04 extra op. Op dit bedrijf wordt getoond dat consequent fokken op gehalten en gezondheid leidt tot een hoge levensproductie en daardoor een goed bedrijfsresultaat. Bent u ook benieuwd hoe deze veehouder 4 cent boven fabrieksgemiddelde kan realiseren? Kom dan langs!

Luchtfoto Melkveebedrijf Dijsselhof
Luchtfoto Melkveebedrijf Dijsselhof

Melkveebedrijf Scholten

Maak kennis met de fokstal achter CRV stier Aalshorst Rody en de koefamilie waaronder onderstaande prachtige Abundant P-dochter. Naast de passie voor fokkerij wordt er door de familie Scholten veel aandacht besteed aan het management en verzorging van de dieren. Met als doel om koeien te fokken die niet alleen mooi, maar daardoor juist rendabel en duurzaam zijn.

Abundant dochter. Hieruit kunt u zeven Launch-PP  dochters bewonderen
Abundant dochter. Hieruit kunt u zeven Launch-PP dochters bewonderen

Aanmelden

Datum: Dinsdag 20 september 2022
Programma: 10:00 uur tot 15:00 uur (lunch is inbegrepen)
Ontvangstlocatie: Fam. Dijsselhof, Heinoseweg 7A Dalfsen, of Fam. Scholten, Aalhorsterpad 6 Dalfsen

Meld u aan bij Jan van der Poel
E-mail: jan.van.der.poel@crv4all.com
Telefoon:
06-36428535

Bij aanmelding aangeven op welk bedrijf u aankomt. Na de lunch wisselt u van bedrijf en volgt u daar de betreffende workshops.

Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór 13 september.