Studio CRV "Voer voor de boer"

studio crv voer voor de boer

Op donderdag 19 januari vindt ons online event Studio CRV: Voer voor de boer plaats. In dit online event praten wij over voerefficiëntie en dan met name over hoe u voerefficiëntie kunt toepassen in de praktijk.

De voerkosten zijn één van de belangrijkste kosten op het melkveebedrijf. In deze webinar leggen wij uit hoe u met fokkerij aandacht kan geven en vooruitgang kan boeken op het gebied van voerefficiëntie.

Tafelgasten

Onze tafelgasten zullen worden uitgebreid met veehouders Gerard Meerkerk en Piérre Litjens. Zij zullen praktijkvoorbeelden laten zien van voerefficiëntie op hun bedrijf.

Aanmelden

U kunt zelf ook vragen insturen (m.b.t. het thema voerefficiëntie). Deze vragen en onderwerpen komen tijdens het webinar aan de orde. De vragen kunt u doorgeven in het aanmeldformulier wanneer u zich aanmeldt.

Om dit Webinar bij te wonen is het noodzakelijk dat u zich vooraf inschrijft. Aanmelden kan heel eenvoudig door hier te klikken. Na afloop ontvangt u een opname van Studio CRV zodat u de presentatie nogmaals terug kunt bekijken op een later tijdstip.

Datum: donderdag 19 januari 2023
Tijd middageditie: 12:30 - 13:15
Tijd avondeditie: 20.30 – 21.30 uur

Aanmelden