Studio CRV: Lang leeft de koe

Studio crv lang leeft de koe

Op donderdag 29 september 2022 vindt het online event van Studio CRV plaats. Deze keer zijn er twee uitzendingen. De middageditie start om 12:30 uur en de avondeditie start om 20:30 uur. In dit online event praten wij graag met u over levensduur en dan met name over de factoren die spelen bij het realiseren van een hoge levensduur.

Studio CRV: Lang leeft de koe

In dit Webinar informeren wij u graag over het thema levensduur. Levensduur is één van onze bouwstenen van de index CRV-efficiëntie. Tijdens dit Webinar staan de volgende onderwerpen centraal: Welke factoren komen kijken bij een hoge levensduur, heeft levensduur een connectie met het krijgen van 100.000 liter koeien en welke stieren in het CRV-aanbod zijn geschikt voor het verkrijgen van een hoge levensduur in uw veestapel?

Wilt u zelf een veestapel realiseren met een hoge levensduur? Zorg dan dat u deze Webinar niet mist! Deze keer bestaat het Webinar uit twee uitzendingen, een middag- en een avondeditie, zodat u kunt kiezen welke uitzending u wilt bekijken. De Middageditie start om 12:30 uur en de avondeditie start om 20:30 uur. Klik hier om deel te nemen aan de middageditie en klik hier om deel te nemen aan de avondeditie.

U kunt zelf ook vragen insturen (m.b.t. het thema levensduur). Deze vragen en onderwerpen komen tijdens het Webinar aan de orde. De vragen kunt u doorgeven in ons formulier kijkersvragen.

Voor dit Webinar hoeft u zich niet aan te melden.

Bekijk hier het Webinar