Online stierenpresentatie (holstein) op 16 december

Online stierenpresentatie (holstein) op 16 december
Online stierenpresentatie (holstein) op 16 december

CRV staat voor gezonde koeien met en functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren. De basis van fokkerij is een passende stierkeuze. Zoals u van ons gewend bent bieden wij u een ruim aanbod holsteinstieren.

Half december ontvangt u onze nieuwe brochure Stierenaanbod per post of digitaal waarin deze stieren ook vermeld staan. Maar hoe kies je nu de best passende stier? Graag nodigen wij u uit voor de online stierenpresentatie (webinar) op donderdag 16 december.

Stierenpresentatie

In deze online stierenpresentatie stellen we enkele holsteinstieren (zwart- en roodbont) nader aan u voor door middel van foto’s en filmmateriaal. Wilt u zelf een gezonde en efficiënte veestapel realiseren, zorg dan dat u de online stierenpresentatie op donderdag 16 december niet mist!

Aanmelden

Om de online stierenpresentatie bij te wonen is het noodzakelijk dat u zich vooraf inschrijft. Aanmelden kan heel eenvoudig door hier te klikken.

Na afloop ontvangt u een opname van deze stierenpresentatie zodat u de presentatie nogmaals terug kunt bekijken op een later tijdstip.

Datum: donderdag 16 december 2021

Tijd: 20.30 – 21.15 uur

aanmelden: klik hier