CRV doet mee aan Alpe d’HuZes, doe jij ook mee?

CRV doet mee aan Alpe d’HuZes, doe jij ook mee?

Onder de vlag van BIG Challenge doen tientallen teams uit de agrarische sector mee met Alpe d'HuZes. Met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek maar ook om de agrarische sector positief in beeld te brengen. Ook CRV gaat volgend jaar meedoen aan de Alpe d’HuZes onder de vlag van BIG Challenge. Doe jij ook mee?! Wij zoeken deelnemers voor ons CRV-team die op donderdag 1 juni 2023 op welke manier dan ook ‘de berg’ op gaan voor het goede doel. Rennend, fietsend, wandelend, het kan allemaal.

Informatiebijeenkomst op 5 november

Heb jij interesse om namens CRV mee te doen aan de Alpe d’HuZes, kom dan naar de aftrapbijeenkomst van BIG Challenge op zaterdag 5 november in Wageningen. Op deze middag krijg je alle informatie, kan je vragen stellen en de sfeer proeven. Meld je hiervoor aan bij Arnold Reichert via e-mail of telefoon (+31 6-51581578). Je bent van harte welkom!

Datum: zaterdag 5 november
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Forumgebouw, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen

Meer weten of meedoen

Heb je aanvullende vragen, wil je naar de aftrapbijeenkomst op 5 november in Wageningen of wil je meedoen in het CRV-team van BIG Challenge?
Stel je vraag of meld je aan bij Arnold Reichert, via e-mail of telefoon (+31 6-51581578).

Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5.000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. Hieraan meedoen en bijdragen is een onvergetelijke ervaring: ‘a life changing experience’.

Wat is BIG Challenge

Varkenshouders, melkveehouders, kalverhouders, pluimveehouders, geitenhouders, akkerbouwers, tuinders, dierenartsen, adviseurs en onderzoekers uit Nederland, België en diverse andere landen zetten zich met BIG Challenge keihard in om een einde te maken aan de ellende en onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt.

Kijk voor meer informatie op de website van Alpe d’HuZes of de website van BIG Challenge .