CRV heet u welkom op AgriFlanders in Gent

CRV heet u welkom op AgriFlanders in Gent

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 vindt in de Expohallen in Gent de Agriflanders plaats. De laatst editie van deze beurs vond plaats in 2019. Wat fijn dat we u eindelijk weer mogen begroeten op de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs! Natuurlijk is CRV ook aanwezig op de Agriflanders.

Dieren op de CRV stand

Graag verwelkomen wij u in onze stand in paleis 8 (standnummer 8230). Een goed gesprek over uw veestapel, meer weten over wat voerefficiëntie uw bedrijf op kan leveren, fantastische beursaanbiedingen en natuurlijk koffie of een pintje in onze stand. U bent van harte welkom!

Op de stand van CRV tonen wij u ook drie diergroepen. U treft dieren aan van holstein en fleckvieh, zuiver belgisch witblauw en SDVR.

Fiets mee met Young CRV en versla Mauri Vansevenant

Young CRV organiseert op de stand een spectaculaire racefietsactie. Speciaal voor alle jongeren maar natuurlijk ook voor iedereen die zich nog jong voelt. Op alle beursdagen kan je een tijd neerzetten op deze fietsen. En hoe leuk is het dat je jezelf kan meten aan niemand minder dan Mauri Vansevenant. Wie kent hem niet, Mauri Vansevenant uit Torhout, de profwielrenner die hard op weg is naar de top. Mauri heeft vooraf een tijd neergezet op deze fietsen, kan jij de tijd van Mauri verslaan?!

Mauri Vansevenant actie op Agriflanders

Prijskampen melk- en vleesvee

Geniet ook van de mooie prijskampdieren in de piste! Donderdag 12 januari staat helemaal in het teken van melkvee. Deze dag vinden de prijskampen voor melkvee plaats. Diverse rubrieken verschijnen deze dag in de piste. Aansluitend aan de prijskampen is er in de piste een demo ‘functioneel exterieur’ door inspecteurs van het stamboek. Een dag later, op vrijdag 13 januari, zijn de prijskampen voor vleesvee.

Finale Kijk op Keuren

Tijdens de prijskampen vindt nog een spannende strijd plaats, namelijk de finale van ‘Kijk op Keuren’. Moedig de finalisten aan en kom naar de grote piste in hal 8 (naast de stand van CRV).

Kortom, er is genoeg te beleven in en rond de stand van CRV. Graag verwelkomen wij u!

Wilt u meer informatie over de Agriflanders, kijk dan op de website.

Agribex
Data: 12 - 15 januari 2023
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Adres: Flanders Expo in Gent (direct naast de E40)