Maak nu kennis met CRV Dier en CRV Bedrijf

Categorie: Applicaties
CRV Bedrijf en CRV Dier

Eind dit jaar stopt VeeManager en gaan alle gebruikers over op CRV Dier, CRV Bedrijf en CRV HerdOptimizer. De nieuwe programma’s zijn nog gebruiksvriendelijker en met een nieuwe manier van inloggen blijft uw data ook in de toekomst goed beschermd.

Stap op tijd over en maak alvast kennis met alle functies in de nieuwe apps. Gegevens die u in de nieuwe apps of in VeeManager invoert worden onderling gewoon nog met elkaar uitgewisseld. U kunt de apps voorlopig dus naast elkaar gebruiken. De enige uitzondering hierop is de module Diergezondheid. Die zet u eenmalig over naar CRV Dier.

> Meld u direct aan via uw Mijn CRV-account
Heeft u nog geen Mijn CRV-account? Lees hoe u een Mijn CRV-account aanmaakt.

Onderdeel Gezondheid in CRV Dier is af

Het onderdeel Gezondheid in CRV Dier is inmiddels ook compleet en volledig klaar om gebruikt te worden, zonder VeeManager nog nodig te hebben. Zet eenmalig uw diergezondheidsgegevens uit VeeManager over en voer vanaf dat moment alle gezondheidsgegevens via CRV Dier in. Daarna kunt u voor dit onderdeel geen gebruik meer maken van VeeManager. Voor de andere onderdelen vindt er gewoon nog uitwisseling plaats tussen de apps en VeeManager.

Zet uw diergezondheidsgegevens over

Om uw diergezondheidsgegevens over te zetten heeft u een Mijn CRV-account en de CRV Dier-app nodig. U dient zich dus eerst voor Mijn CRV en CRV Dier aan te melden. Maakt u al gebruik van CRV Dier? Log daar dan op in en volg de stappen uit het stappenplan.

> Stappenplan diergezondheidsgegevens overzetten